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Flavor technology : physical chemistry, modification, and process /

Detalles Bibliográficos
Autores Corporativos: American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society. Meeting
Otros Autores: Ho, Chi-Tang, 1944- (ed.), Tan, Chee-Teck, 1925-2005 (coed.), Tong, Chao-Hsiang, 1956- (coed.)
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Washington, D.C. : American Chemical Society, 1995.
Colección:ACS symposium series ; 610
Materias:

MARC

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245 0 0 |a Flavor technology :  |b physical chemistry, modification, and process /  |c Chi-Tang Ho, Chee-Teck Tan, Chao-Hsiang Tong, editors. 
260 |a Washington, D.C. :  |b American Chemical Society,  |c 1995. 
300 |a xi, 266 p. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
490 0 |a ACS symposium series ;  |v 610 
500 |a Documentos para un simposio auspiciado por la Division of Agricultural and Food Chemistry, de la 208a National Meeting of the American Chemical Society, Washington, D.C., del 21 al 25 de agosto de 1994. 
504 |a Incluye bibliografías e índice. 
650 4 |a Sabor  |v Congresos. 
700 1 |a Ho, Chi-Tang,  |d 1944- ,  |e ed. 
700 1 |a Tan, Chee-Teck,  |d 1925-2005,  |e coed. 
700 1 |a Tong, Chao-Hsiang,  |d 1956- ,  |e coed. 
710 2 |a American Chemical Society.  |b Division of Agricultural and Food Chemistry. 
710 2 |a American Chemical Society.  |b Meeting  |n (208a :  |d 1994 :  |c Washington, D.C.) 
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