Cargando…
Flavor technology : physical chemistry, modification, and process /
Autores Corporativos: | American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society. Meeting |
---|---|
Otros Autores: | Ho, Chi-Tang, 1944- (ed.), Tan, Chee-Teck, 1925-2005 (coed.), Tong, Chao-Hsiang, 1956- (coed.) |
Formato: | Libro |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Washington, D.C. :
American Chemical Society,
1995.
|
Colección: | ACS symposium series ;
610 |
Materias: |
Ejemplares similares
-
Off-flavors in foods and beverages /
por: Charalambous, George, 1922-1994
Publicado: (1992) -
Flavor chemistry : industrial and academic research /
Publicado: (2000) -
Source book of flavors
Publicado: (1999) -
Flavores de los alimentos : biología y química /
por: Fisher, Carolyn
Publicado: (2000) -
Physical chemistry of foods
Publicado: (1992)