Cargando…

Magnetic resonance imaging in food science /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Hills, Brian, 1949-
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: New York : Wiley, c1998.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
008 010702s1998 nyua 000 0 eng d
035 |a (Sirsi) i9780471170877 
040 |a DLC  |c DLC  |d UKM  |d UV# 
020 |a 0471170879 
050 4 |a TP372.5  |b H54 
082 4 |a 664/.07  |2 21 
100 1 |a Hills, Brian,  |d 1949- 
245 1 0 |a Magnetic resonance imaging in food science /  |c Brian Hills. 
260 |a New York :  |b Wiley,  |c c1998. 
300 |a 342 p. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
500 |a "A Wiley-Interscience publication." 
504 |a Bibliografía: p. 316-333. 
650 4 |a Alimentos  |x Análisis. 
650 4 |a Resonancia magnética en imágenes. 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DBUV 
596 |a 19 
942 |c LIBRO 
999 |c 103021  |d 103021