Loading…

Química de los alimentos

Bibliographic Details
Main Author: Badui Dergal, Salvador
Format: Book
Language:Spanish
Published: México : Editorial Alhambra Mexicana, 1981.
Subjects:

Ingeniería y Ciencias Químicas Orizaba -

Holdings details from Ingeniería y Ciencias Químicas Orizaba -
Call Number: TX541 B32
Copy 2 Available Place a Hold
Copy 1 Available Place a Hold

Biología y Ciencias Agropecuarias Xalapa -

Holdings details from Biología y Ciencias Agropecuarias Xalapa -
Call Number: TX541 B32
Copy 1 Available Place a Hold

Ciencias de la Salud Veracruz -

Holdings details from Ciencias de la Salud Veracruz -
Call Number: TX541 B32 1981
Copy 1 Available Place a Hold

Instituto de Salud Pública Xalapa -

Holdings details from Instituto de Salud Pública Xalapa -
Call Number: TX541 B32
Copy 1 Available Place a Hold

Ciencias de la Salud Xalapa -

Holdings details from Ciencias de la Salud Xalapa -
Call Number: TX541 B32
Copy 3 Available Place a Hold
Copy 2 Available Place a Hold
Copy 1 Available Place a Hold

Ingeniería y Ciencias Químicas Xalapa -

Holdings details from Ingeniería y Ciencias Químicas Xalapa -
Call Number: TX541 B32
Copy 2 Available Place a Hold
Copy 1 Available Place a Hold