Cargando…

Rapid methods for analysis of food and food raw material

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Baltes, Werner
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Lancaster, PA. : Thechnomic Publ., c1990.
Materias:

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 SBUV010030
006 a 000 0
008 991106s1990 paua 000 0 eng d
020 |a 877627940 
035 |a (Sirsi) i877627940 
040 |a DLC  |d UV# 
050 4 |a TX541  |b R36 
082 4 |a 664.07 
245 0 |a Rapid methods for analysis of food and food raw material  |c / edited by Werner Baltes. 
260 |a Lancaster, PA.  |b : Thechnomic Publ.,  |c c1990. 
300 |a 392 p.  |b : il.  |c ; 22 cm. 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a Alimentos  |x Análisis. 
700 1 2 |a Baltes, Werner 
902 |a DBUV 
596 |a 2 19 
942 |c LIBRO 
999 |c 10640  |d 10640