Cargando…

Food texture and viscosity : concept and measurement

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Bourne, Malcolm C.
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: San Diego, Calif. ; London : Academic Press, c1982.
Colección:Food science and technology
Materias:

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 SBUV010159
006 a 000 0
008 991106s1982 cau b 000 0 eng d
020 |a 0121190609 
035 |a (Sirsi) i9780121190606 
035 |a (Sirsi) SBUV010159 
040 |a DLC  |d UV# 
050 4 |a TX531  |b B68 
082 4 |a 664/.07 
100 1 |a Bourne, Malcolm C. 
245 1 0 |a Food texture and viscosity  |b : concept and measurement  |c / Malcolm C. Bourne. 
260 |a San Diego, Calif.  |a ; London  |b : Academic Press,  |c c1982. 
300 |a xii, 325 p.  |b : il.  |c ; 24 cm. 
490 0 0 |a Food science and technology 
504 |a Bibliografía: p. 303-319. 
650 4 |a Alimentos texturizados.  |9 2579 
650 4 |a Viscosidad.  |9 356152 
650 4 |a Alimentos  |x Análisis. 
902 |a DBUV 
596 |a 2 19 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 10682  |d 10682