Cargando…
Análisis bromotológico y perspectivas sobre el cultivo de Volvariella volvacea (Fr) Kummer, como alternativa alimenticia en México
Autor principal: | Bermudez Betanzos, Juan |
---|---|
Formato: | Tesis Libro |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Xalapa4b: Facultad de Nutrición, Universidad Veracruzana,
,
1986
|
Materias: |
Ejemplares similares
-
Microsatellites in the Genome of the Edible Mushroom, Volvariella volvacea
por: Wang, Ying, et al.
Publicado: (2014) -
Comparative Proteomics Study on the Postharvest Senescence of Volvariella volvacea
por: Zha, Lei, et al.
Publicado: (2022) -
Sequencing and Comparative Analysis of the Straw Mushroom (Volvariella volvacea) Genome
por: Bao, Dapeng, et al.
Publicado: (2013) -
The Response of Volvariella volvacea to Low-Temperature Stress Based on Metabonomics
por: Zhao, Xu, et al.
Publicado: (2020) -
Characteristics Analysis Reveals the Progress of Volvariella volvacea Mycelium Subculture Degeneration
por: Chen, Xiao, et al.
Publicado: (2019)