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Physical chemistry of food processes

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Baianu, Ion C. (Editor ), Kumosinski, Thomas F. (Editor ), Pessen, Helmut (Editor )
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: New York, N.Y. : Van Nostrand Reinhold, [1992]
Materias:

MARC

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245 0 0 |a Physical chemistry of food processes  |c /edited by Ion C. Baianu, Helmut Pessen, and Thomas F. Kumosinski. 
264 1 |a New York, N.Y. :  |b Van Nostrand Reinhold,  |c [1992] 
264 4 |c ©1992 
300 |a 2 volúmenes :   |b ilustraciones ;   |c 24 cm. 
500 |a "An AVI book"--T.p. verso. 
504 |a Incluye bibliografías e índice. 
505 0 |a v.1. Fundamental aspects --  |t v.2. Advanced techniques, structures, and applications. 
650 4 |a Composición de los alimentos  |9 357455 
650 4 |9 354601  |a Industrias alimenticias 
700 1 |a Baianu, Ion C.  |9 434970  |e editor 
700 1 |a Kumosinski, Thomas F.  |9 434973  |e editor 
700 1 |a Pessen, Helmut  |9 434972  |e editor 
902 |a DGBUV 
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