Cargando…

Off-flavors in foods and beverages /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Charalambous, George, 1922-1994
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Amsterdam ; New York : Elsevier, 1992.
Colección:Developments in food science ; 28
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm25245550
003 OCoLC
005 20151119113303.0
008 920115s1992 ne a b 001 0 eng d
020 |a 0444885587 
040 |a DLC  |c DLC  |d UV# 
050 4 |a TP372.5  |b C52 
070 0 |a TX541.D33  |b v.28 
082 0 0 |a 664/.07  |2 20 
100 1 |a Charalambous, George,  |9 421154  |d 1922-1994 
245 1 0 |a Off-flavors in foods and beverages /  |c George Charalambous. 
260 |a Amsterdam ;  |a New York :  |b Elsevier,  |c 1992. 
300 |a 749 p. :  |b il. ;  |c 25 cm. 
490 0 0 |a Developments in food science ;  |v 28 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a Sabor 
902 |a DBUV 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 120814  |d 120814