Cargando…

Principles of dairy processing /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Warner, James N., 1910-
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: New York : Wiley, 1976.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 2234460
003 UV#
005 20150907132114.0
008 760718s1976 nyu b 001 0 eng d
010 |a  76026891 
020 |a 0470989149 
040 |a DLC  |c DLC  |d DLC  |d UV# 
043 |a a-ii--- 
050 4 |a SF250.5  |b W37 
082 0 0 |a 637/.0954 
100 1 |a Warner, James N.,  |d 1910- 
245 1 0 |a Principles of dairy processing /  |c James N. Warner. 
260 |a New York :  |b Wiley,  |c 1976. 
300 |a x, 317 p. ;  |c 22 cm. 
500 |a "A Halsted Press book." 
504 |a Bibliografía p. [299]-308. 
650 4 |a Productos lácteos 
650 |a Leche  |9 3726 
650 |a Industria lechera  |z India 
902 |a DBUV 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 121335  |d 121335