Cargando…

Flavours and fragrances /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Swift Karl A. D.
Autor Corporativo: Royal Society of Chemistry (Great Britain)
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Cambridge, UK : Royal Society of Chemistry Information Services, c1997.
Colección:Special publication / Royal Society of Chemistry ; no. 214
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm38068577
003 OCoLC
005 20141204193356.0
008 020228s1997 enka b 101 0 eng d
035 |a (Sirsi) i9780854047871 
040 |a UKM  |c UKM  |d GZM  |d UV# 
020 |a 0854047875 
042 |a pcc 
050 4 |a TP418  |b S84 
070 0 |a TP418.R7  |b 1997 
072 0 |a Q400 
082 0 4 |a 668.55  |2 21 
100 1 |a Swift Karl A. D. 
245 1 0 |a Flavours and fragrances /  |c  Karl A.D. Swift. 
260 |a Cambridge, UK :  |b Royal Society of Chemistry Information Services,  |c c1997. 
300 |a viii, 242 p. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
490 0 |a Special publication / Royal Society of Chemistry ;  |v no. 214 
500 |a "Proceedings of the RSC/SCI International Conference on Flavours and Fragrances held on 30 April to 2 May 1997 in Warwick UK"--T.p. verso. 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a Esencias de sabores  |x Congresos 
650 4 |a Perfumes  |x Congresos 
710 2 |a Royal Society of Chemistry (Great Britain) 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DBUV 
596 |a 19 
942 |c LIBRO 
999 |c 123221  |d 123221