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Postharvest biology and biotechnology /

Detalles Bibliográficos
Autores Corporativos: Institute of Food Technologists, International Union of Food Science and Technology
Otros Autores: Hultin, Herbert O., Milner, Max, 1914-
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Westport, Conn. : Food & Nutrition Press, 1978.
Materias:

MARC

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245 0 0 |a Postharvest biology and biotechnology /  |c edit. Herbert O. Hultin, Max Milner. 
260 |a Westport, Conn. :  |b Food & Nutrition Press,  |c 1978. 
300 |a 462 p. :  |b ill. ;  |c 24 cm. 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a Cultivos alimenticios 
650 4 |a Frutas  |x Almacenamiento 
650 4 |a Frutas  |x Enfermedades y plagas 
700 1 |a Hultin, Herbert O. 
700 1 |a Milner, Max,  |d 1914- 
710 2 |a Institute of Food Technologists. 
710 2 |a International Union of Food Science and Technology. 
902 |a DBUV 
596 |a 19 
942 |c LIBRO 
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