Cargando…
Pesticide residues in food, 2000 : evaluations
Autores Corporativos: | Joint Meeting of the FAO Panel of Experts on Pesticide Residues in Food and the Environment and the WHO Expert Group on Pesticide Residues Geneva, Switzerland, Organización Mundial de la Salud, FAO |
---|---|
Formato: | Procedimiento de la Conferencia Libro |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Rome :
Food and Agriculture Organization of the United Nations,
2001.
|
Colección: | International Programme on Chemical Safety
Part II - Toxicological |
Materias: |
Ejemplares similares
- Codex alimentarius : residuos de plaguicidas en los alimentos
-
Residuos de plaguicidas en alimentos vegetales
por: Coscollá, Ramón
Publicado: (1993) -
Chemistry of the pesticides.
por: Frear, Donald E. H. (Donald Elisha Harding), 1906-
Publicado: (1955) -
Uso de plaguicidas
Publicado: (1999) -
Plaguicidas modernos y su acción bioquímica
por: Cremlyn, R. J. W. (Richard James William)
Publicado: (1982)