Cargando…

Biotechnology of cereals

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Shewry, Peter R., Lazzeri, P. A., Edwards, K. J.
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: San Diego, CA : Academic Press, c2001.
Colección:Advances in botanical research. ; 34
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
008 020709s2001 caua 000 0 eng d
020 |a 0120059347 
035 |a (Sirsi) i9780120059348 
040 |a UV# 
050 4 |a SB188.5  |b B56 
245 0 0 |a Biotechnology of cereals  |c / edited by P. R. Shewey, P. A. Lazzeri and K. J. Edwards. 
260 |a San Diego, CA  |b : Academic Press,  |c c2001. 
300 |a xxii, 343 p.  |b : il. (algunas col.)  |c ; 24 cm. 
490 0 |a Advances in botanical research.  |b Incorporating advances in plant pathology  |v ; 34 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a Cereales  |x Investigaciones. 
650 4 |a Cereales  |x Biotecnología. 
700 1 2 |a Shewry, Peter R. 
700 1 2 |a Lazzeri, P. A. 
700 1 2 |a Edwards, K. J. 
902 |a DBUV 
596 |a 13 
942 |c LIBRO 
999 |c 131765  |d 131765