Cargando…

Edible wild mushrooms of North America : a field-to-kitchen guide /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Fischer, David William, 1959-
Otros Autores: Bessette, Alan
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Austin : University of Texas Press, 1992.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm24066185
003 OCoLC
005 20141204193736.0
008 020814s1992 txua s000 0 eng d
010 |a  91024351 
035 |a (Sirsi) i9780292720794 
040 |a DLC  |c DLC  |d AGL  |d UV# 
020 |a 0292720793 
020 |a 0292720807 
043 |a n------ 
050 4 |a QK617  |b F57 
082 4 |a 589.2/2204632/097  |2 20 
100 1 |a Fischer, David William,  |d 1959- 
245 1 0 |a Edible wild mushrooms of North America :  |b a field-to-kitchen guide /  |c by David W. Fischer and Alan E. Bessette. 
260 |a Austin :  |b University of Texas Press,  |c 1992. 
300 |a x, 254 p. :  |b il. (algunas col.) ;  |c 26 cm. 
504 |a Bibliografía: p. [245]-247. 
650 4 |a Hongos comestibles  |z América del Norte  |x Identificación. 
650 4 |a Hongos venenosos  |z América del Norte  |x Identificación. 
650 4 |a Champiñones (Cocina). 
700 1 2 |a Bessette, Alan. 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DBUV 
596 |a 13 73 
942 |c LIBRO 
999 |c 134704  |d 134704