Cargando…

Nutrition and feeding of fish /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Lovell, Tom, 1934-
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: New York : Chapman & Hall, c1989.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm17840554
003 OCoLC
005 20210907145040.0
008 030411s1988 nyua b 000 0 eng d
999 |c 150647  |d 150647 
010 |a  88010894 
020 |a 0442259271 
040 |a DLC  |c DLC  |d UV# 
050 4 |a SH156  |b L68 
082 4 |a 639.3  |2 19 
100 1 |a Lovell, Tom,  |d 1934- 
245 1 0 |a Nutrition and feeding of fish /  |c Tom Lovell. 
260 |a New York :  |b Chapman & Hall,  |c c1989. 
300 |a xi, 260 p. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
336 |2 rdacontent 
337 |2 rdamedia 
338 |2 rdacarrier 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a Peces  |x Alimentos para animales. 
942 |c LIBRO