Cargando…

Economics of resources, agriculture, and food /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Seitz, Wesley D.
Otros Autores: Nelson, Gerald C., Halcrow, Harold G.
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Dubuque, Iowa : McGraw-Hill, c2002.
Edición:2nd ed.
Colección:McGraw-Hill series in agricultural economics
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm46732420
003 OCoLC
005 20220921142510.0
008 030502s2002 iaua 000 0 eng d
999 |c 150936  |d 150936 
010 |a  2001031266 
020 |a 0070259585 
040 |a DLC  |c DLC  |d UV# 
050 4 |a HD1415  |b S44 
082 4 |a 338.1  |2 21 
100 1 |a Seitz, Wesley D. 
245 1 0 |a Economics of resources, agriculture, and food /  |c Wesley D. Seitz, Gerald C. Nelson, Harold G. Halcrow. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Dubuque, Iowa :  |b McGraw-Hill,  |c c2002. 
300 |a xxiv, 520 p. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
336 |2 rdacontent 
337 |2 rdamedia 
338 |2 rdacarrier 
490 0 0 |a McGraw-Hill series in agricultural economics 
504 |a Glosario: p. 475-509. 
650 4 |a Agricultura  |x Aspectos económicos. 
650 4 |a Industrias agropecuarias. 
650 7 |a Agricultura y Estado  |9 2370 
700 1 2 |a Nelson, Gerald C. 
700 1 2 |a Halcrow, Harold G. 
942 |c LIBRO