Cargando…

The National food and nutrition survey of Guyana

Detalles Bibliográficos
Autores Corporativos: Caribbean Food Nutrition Institute, Organización Panamericana de la Salud, FAO
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Washington : PanAmerican Health Organization, 1976.
Colección:Scientific publication - Pan American Health Organization ; no. 323
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
008 030630s1976 dcua b i000 0 eng d
035 |a (Sirsi) a363517 
040 |a DLC  |d UV# 
043 |a s-gy--- 
050 4 |a TX360.G95  |b N37  |3 1976 
082 0 0 |a 362.5/0988/1 
245 0 4 |a The National food and nutrition survey of Guyana  |c / sponsored jointly by the Government of Guyana, the Pan American Health Organization, through the Caribbean Food and Nutrition Institute, and the Food and Agriculture Organization of the United Nations. 
260 |a Washington  |b : PanAmerican Health Organization,  |c 1976. 
300 |a iii, 107 p.  |b ; il.  |c ; 25 cm. 
490 0 0 |a Scientific publication - Pan American Health Organization ;   |v  no. 323 
504 |a Incluye notas bibliográficas. 
650 4 |a Nutrición  |x Encuestas  |z Guyana 
650 4 |a Dieta  |z Guyana 
710 2 |a Caribbean Food Nutrition Institute 
710 2 |a Organización Panamericana de la Salud.  |9 101 
596 |a 31 
710 2 |9 1048  |a FAO 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 154370  |d 154370