Cargando…

Shelf-life evaluation of foods

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Man, C. M. D., Jones, Adrian A.
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Gaithersburg, MD : Aspen Publishers, 2000.
Edición:2nd ed.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm43552827
003 OCoLC
005 20221125140507.0
008 030820s2000 mdua 000 0 eng d
010 |a  00023883 
020 |a 0834217821 
040 |a DLC  |c DLC  |d UV#  |b spa 
050 4 |a TP373.3  |b S43 2000 
082 0 4 |a 641.4  |2 21 
245 0 0 |a Shelf-life evaluation of foods  |c / edited by C.M.D. Man and A.A. Jones. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Gaithersburg, MD :  |b Aspen Publishers,  |c 2000. 
300 |a xv, 272 páginas :  |b ilustraciones ;  |c 26 cm. 
650 7 |a Almacenamiento de alimentos  |9 2582 
650 4 |a Conservación de alimentos. 
700 1 2 |a Man, C. M. D. 
700 1 2 |a Jones, Adrian A. 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DGBUV 
942 |c LIBRO  |2 lcc 
999 |c 156306  |d 156306