Cargando…

Minimally processed fruits and vegetables : fundamental aspects and applications /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Alzamora, Stella M.
Otros Autores: Tapia, María S., López-Malo, Aurelio
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Gaithersburg, Md. : Aspen Publishers, 2000.
Colección:Aspen food engineering series
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm43859498
003 OCoLC
005 20221125140507.0
008 030820s2000 mdub 000 0 eng d
010 |a  00038113 
035 |a (Sirsi) i9780834216723 
040 |a DLC  |c DLC  |d UV# 
020 |a 0834216728 
042 |a pcc 
050 4 |a TP440  |b A49 
082 0 0 |a 634/.0468  |2 21 
100 1 |a Alzamora, Stella M. 
245 1 0 |a Minimally processed fruits and vegetables :  |b fundamental aspects and applications /  |c Stella M. Alzamora, María S. Tapia, Aurelio López-Malo. 
260 |a Gaithersburg, Md. :  |b Aspen Publishers,  |c 2000. 
300 |a xvi, 360 p. :  |b il. ;  |c 26 cm. 
490 0 0 |a Aspen food engineering series 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 7 |a Almacenamiento de alimentos  |9 2582 
650 4 |a Hortalizas  |x Almacenamiento. 
700 1 2 |a Tapia, María S. 
700 1 2 |a López-Malo, Aurelio 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DBUV 
596 |a 19 
942 |c LIBRO 
999 |c 156317  |d 156317