Cargando…

Dehydration of natural and simulated dairy products /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Gillies, M. T.
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Park Ridge, N.J. : Noyes Data Corp., 1974.
Colección:Food technology review ; no. 15
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm01093794
003 OCoLC
005 20141204194830.0
008 040219s1974 njua 001 0 eng d
010 |a  74077222 
035 |a (Sirsi) i9780815505396 
040 |a DLC  |c DLC  |d OCLCQ  |d MUQ  |d UV# 
020 |a 0815505396 :  |c 36.00 
050 0 |a SF259  |b G54 
082 |a 637 
100 1 |a Gillies, M. T. 
245 1 0 |a Dehydration of natural and simulated dairy products /  |c M.T. Gillies. 
260 |a Park Ridge, N.J. :  |b Noyes Data Corp.,  |c 1974. 
300 |a xi, 328 p. :  |b il. ;  |c 25 cm. 
490 0 0 |a Food technology review ;  |v no. 15 
500 |a Incluye índices. 
650 0 |a Productos láctos  |x Deshidratados. 
901 |a Z0  |b UV# 
596 |a 40 
942 |c LIBRO 
999 |c 163808  |d 163808