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Characterization of cereals and flours : properties, analysis, and applications

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Kaletunç, Gönül, Breslauer, Kenneth
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Nueva York : Marcel Dekker, c2003.
Colección:Food science and technology ;124
Materias:

MARC

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245 0 0 |a Characterization of cereals and flours  |b : properties, analysis, and applications  |c / editado por, Gönül Kaletunç, Kenneth J. Breslauer. 
260 |a Nueva York  |b : Marcel Dekker,  |c c2003. 
300 |a xv, 523 p.  |b : il., láms.  |c ; 23 cm. 
490 0 4 |a Food science and technology  |v ;124 
504 |a Incluye bibliografía. 
650 4 |a Cereales  |x Análisis. 
700 1 2 |a Kaletunç, Gönül.  |9 384831 
700 1 2 |a Breslauer, Kenneth. 
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