Cargando…

High-quality protein maize : [proceedings /

Detalles Bibliográficos
Autores Corporativos: CIMMYT-Purdue International Symposium on Protein Quality in Maize El Batán, México, International Maize and Wheat Improvement Center, Purdue University
Formato: Procedimiento de la Conferencia Libro
Lenguaje:English
Publicado: Stroudsburg, Pa. : [New York] : Dowden, Hutchinson & Ross ; Distributed by Halsted Press, [1975]
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm01094942
003 OCoLC
005 20141204195018.0
008 040624s1975 paua b 101 0 eng d
035 |a (Sirsi) i9780470158005 
040 |a DLC  |c DLC  |d UV# 
020 |a 047015800X 
020 |a 9780470158005 
050 0 4 |a SB191.M2  |b C55 1972 
082 0 0 |a 633/.15/3 
111 2 |a CIMMYT-Purdue International Symposium on Protein Quality in Maize  |d (1972 :  |c El Batán, México) 
245 1 0 |a High-quality protein maize :  |b [proceedings /  |c sponsored by Purdue University and the International Maize and Wheat Improvement Center]. 
260 |a Stroudsburg, Pa. :  |b Dowden, Hutchinson & Ross ;  |a [New York] :  |b Distributed by Halsted Press,  |c [1975] 
300 |a x, 524 p. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
504 |a Incluye bibliografías e índice. 
650 4 |a Mejoramiento selectivo del maíz  |v Congresos. 
650 4 |a Maíz  |v Congresos. 
650 4 |a Proteínas vegetales  |v Congresos. 
650 4 |a Cereales  |x Mejoramiento selectivo  |v Congresos. 
710 2 |a International Maize and Wheat Improvement Center. 
710 2 |a Purdue University. 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DGBUV 
596 |a 40 
942 |c LIBRO 
999 |c 169004  |d 169004