Cargando…

A symposium on chemical additives in food,

Detalles Bibliográficos
Autores Corporativos: Symposium on Chemical Additives in Food Coventry Technical College, Coventry Technical College
Otros Autores: Goodwin, Raymond Wilbert Lindfield (ed.)
Formato: Procedimiento de la Conferencia Libro
Lenguaje:English
Publicado: London : Churchill, 1967.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm02579825
003 OCoLC
005 20141204195509.0
008 051007s1967 enkaf b 101 0 eng d
010 |a  67026404 
035 |a (Sirsi) i9780700012930 
040 |a DLC  |d UV# 
050 4 |a TX553.A3  |b S95 
111 2 |a Symposium on Chemical Additives in Food  |d (1965 :  |c Coventry Technical College) 
245 1 2 |a A symposium on chemical additives in food,  |c edited by R.W.L. Goodwin. 
260 |a London :  |b Churchill,  |c 1967. 
300 |a viii, 128 p.  |b 4 láms, tablas, diagrs.  |c 22 cm. 
504 |a Incluye bibliografía. 
650 |a Aditivos alimenticios. 
700 1 |a Goodwin, Raymond Wilbert Lindfield,  |e ed. 
710 2 |a Coventry Technical College. 
901 |a Z0  |b UV# 
596 |a 47 
942 |c LIBRO 
999 |c 185123  |d 185123