Cargando…

Food safety and quality assurance : foods of animal origin /

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Hubbert, William T.
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Ames : Iowa State University Press, 1996.
Edición:2nd ed.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm34116557
003 OCoLC
005 20220803111908.0
008 060217s1996 iaua b 000 0 eng d
999 |c 191402  |d 191402 
010 |a  96001347 
020 |a 081380714X 
040 |a DLC  |c DLC  |d UV# 
050 0 4 |a RA601  |b F66 1996 
082 0 0 |a 664/.907  |2 20 
245 0 0 |a Food safety and quality assurance :  |b foods of animal origin /  |c William T. Hubbert ... [et al.]. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Ames :  |b Iowa State University Press,  |c 1996. 
300 |a xiii, 305 p. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
336 |2 rdacontent 
337 |2 rdamedia 
338 |2 rdacarrier 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a Alimentos de origen animal  |x Aspectos sanitarios. 
650 4 |a Alimentos de origen animal  |x Contaminación. 
650 4 |a Conservas alimenticias  |x Control de calidad. 
650 4 |a Enfermedades transmitidas por alimentos  |x Prevención. 
650 7 |a Control de alimentos  |9 2164 
700 1 |a Hubbert, William T. 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DGBUV 
942 |c LIBRO