Cargando…

WHO Commission on Health and Environment : report of the panel on food and agriculture.

Detalles Bibliográficos
Autor Corporativo: Organización Mundial de la Salud
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Geneva : World Health Organization, 1992.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm26826811
003 OCoLC
005 20160801130405.0
008 060905s1992 sz a b i000 0 eng d
035 |a (Sirsi) a418568 
040 |a DJB  |c DJB  |d UV# 
090 |a S494.5.S86  |b W46 1992 
245 0 0 |a WHO Commission on Health and Environment :  |b report of the panel on food and agriculture. 
260 |a Geneva :  |b World Health Organization,  |c 1992. 
300 |a xi, 191 p. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
500 |a Incluye bibliografías. 
650 0 |a Agricultura  |x Aspectos ambientales. 
650 0 |a Abastecimiento de alimentos. 
650 0 |9 354129  |a Agricultura sostenible 
710 2 |a Organización Mundial de la Salud 
901 |a Z0  |b UV# 
596 |a 42 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 199218  |d 199218