Cargando…

The genetic diversity of cacao and its utilization /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Bartley, B. G. D. (Basil G. D.)
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Cambridge, MA : CABI Pub., c2005.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm53162577
003 OCoLC
005 20141204200252.0
008 070330s2004 mauabf b 001 0 eng d
035 |a (Sirsi) i9780851996196 
040 |a DLC  |c DLC  |d UV# 
020 |a 0851996191 
020 |a 9780851996196 
050 0 4 |a SB267  |b B37 
082 0 0 |a 633.7/423  |2 22 
100 1 |a Bartley, B. G. D.  |q (Basil G. D.) 
245 1 4 |a The genetic diversity of cacao and its utilization /  |c B.G.D. Bartley. 
260 |a Cambridge, MA :  |b CABI Pub.,  |c c2005. 
300 |a xiii, 341 p., 32 p. de láms. col. :  |b il., mapas ;  |c 25 cm. 
504 |a Incluye bibliografía (p. 329-335) e índice. 
650 4 |a Cacao  |x Recursos de germoplasma. 
650 4 |a Cacao  |x Utilización. 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DGBUV 
596 |a 46 
942 |c LIBRO 
999 |c 205195  |d 205195