Cargando…

Sturtevant's edible plants of the world /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Sturtevant, E. Lewis (Edward Lewis), 1842-1898
Otros Autores: Hedrick, U. P.
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: New York : Dover Publications, 1972.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm00718374
003 OCoLC
005 20150922200916.0
008 070514s1972 nyu b 000 0beng d
010 |a  76184690 
020 |a 0486204596 
040 |a DLC  |c DLC  |d UV# 
050 4 |a QK98.5.A1  |b S78 1972 
082 4 |a 581.6/32 
100 1 |a Sturtevant, E. Lewis  |q (Edward Lewis),  |d 1842-1898  |9 372168 
245 1 0 |a Sturtevant's edible plants of the world /  |c edited by U.P. Hedrick. 
246 3 0 |a Edible plants of the world 
246 3 0 |a Edible plants 
260 |a New York :  |b Dover Publications,  |c 1972. 
300 |a vii, 686 p. ;  |c 24 cm. 
500 |a Originalmente publicado por J. B. Lyon Co., Albany, por el Estado de New York, como the Dept. of Agriculture's 27th Annual report, v. 2, pt. 2 (Report of the New York Agricultural Experiment Station for 1919), Otro título: Sturtevant's notes on edible plants. 
504 |a Incluye notas bibliográficas. 
650 4 |a Plantas comestibles. 
700 1 |a Hedrick, U. P.  |9 372169 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DGBUV 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 205927  |d 205927