Cargando…

Approved methods AACC : advancing cereal science worldwide /

Detalles Bibliográficos
Autor Corporativo: American Association of Cereal Chemists. Approved Methods Committee
Formato: Conjunto
Lenguaje:English
Publicado: St. Paul, Minn. : AACC, 2000-
Edición:10th ed.
Materias:

MARC

LEADER 00000cac a22000002a 4500
008 070524c20009999mnua b 1 eng d
035 |a (Sirsi) a427780 
040 |a UV#  |b spa  |c UV# 
050 |a TX557  |b A67 2000 
082 0 0 |a 664/.7   |2  21 
245 |a Approved methods AACC :  |b advancing cereal science worldwide /  |c [compiled by the Approved Method Committee]. 
246 3 |a Approved Methods American Association of the Cereal Chemists 
250 |a 10th ed. 
260 |a St. Paul, Minn. :  |b AACC,  |c 2000- 
300 |a 2 v. (hojas sustituibles) :  |b il. (algunas col.) ;   |c  25 cm. 
500 |a Título tomado de la cubierta. 
500 |a Hojas contenidas en carpeta con argollas y separadores. 
504 |a Incluye bibliografías e índice. 
650 4 |a Granos  |x Análisis. 
710 2 |a American Association of Cereal Chemists.  |b Approved Methods Committee. 
902 |a DGBUV 
596 |a 47 
942 |c CONSULTA 
999 |c 206484  |d 206484