Cargando…

Compendium of methods for the microbiological examination of foods

Detalles Bibliográficos
Autor Corporativo: APHA Technical Committee on Microbiological Methods for Foods
Otros Autores: Vanderzant, Carl (ed.), Splittstoesser, Don F. (ed.)
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Washington : American Public Health Association, 1992.
Edición:3a ed.
Materias:

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 SBUV039733
006 a 000 0
008 991108s1992 waua 000 0 eng d
020 |a 0875531733 
035 |a (Sirsi) i9780875531731 
035 |a (Sirsi) SBUV039733 
040 |a DLC  |d UV# 
050 4 |a QR115  |b C65  |3 1992 
245 0 0 |a Compendium of methods for the microbiological examination of foods  |c / ed. por Carl Vanderzant, Don F. Splittstoesser. 
250 |a 3a ed. 
260 |a Washington  |b : American Public Health Association,  |c 1992. 
300 |a xl, 1219 p.  |b : il.  |c ; 24 cm. 
504 |a Incluye bibliografías. 
590 |a 2a. edic. 1984: CBASICAS-X 
650 4 |a Alimentos  |x Microbiología  |x Metodología. 
700 1 2 |a Vanderzant, Carl,  |e ed. 
700 1 2 |a Splittstoesser, Don F.,  |e ed. 
710 2 2 |a APHA Technical Committee on Microbiological Methods for Foods. 
902 |a DBUV 
596 |a 2 19 
942 |c LIBRO 
999 |c 20952  |d 20952