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Macromolecular interactions in food technology

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Parris, Nicholas, 1937- (, ed)
Formato: Libro
Publicado: Washintong, D. C. : American Chemical Society, c1996
Colección:ACS symposium series ; 650
Materias:

MARC

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020 |a 0841234663 
035 |a (Sirsi) i9780841234666 
035 |a (Sirsi) SBUV039918 
040 |a c. en p. (lc) 
050 4 |a QP801 P64  |b M32 
082 4 |a 664 
245 0 |a Macromolecular interactions in food technology  |c / ed., Nicholas Parris... [et al.] 
260 |a Washintong, D. C.  |b : American Chemical Society,  |c c1996 
300 |a x, 304 p  |b : il. (algunas col.)  |c ; 24 cm. 
490 0 |a ACS symposium series  |v ; 650 
500 |a Developed from a symposium sponsored by the ACS Division of Agrochemicals at the 1995 International Chemical Congress of Pacific Basin Societies, Honolulu, Hawaii, december 17-22. 1995 
500 |a Bibliografía: p. 278-280 
650 4 |a Macromoléculas  |x Congresos 
650 4 |a Composición de los alimentos  |x Congresos 
650 4 |a Industrias alimenticias  |x Congresos 
700 |a Parris, Nicholas,  |d 1937-   |e , ed 
596 |a 2 
942 |c LIBRO 
999 |c 21056  |d 21056