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Biotechnology for improved foods and flavors : developed from a symposium sponsored by the ACS Division of Agricultural and Food Chemistry at the 1995 International Chemical Congress of Pacific Basin Societies

Detalles Bibliográficos
Autores Corporativos: American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry, Pacifichem 95
Otros Autores: Takeoka, Gary R. (ed.)
Formato: Procedimiento de la Conferencia Libro
Lenguaje:English
Publicado: Washintong, D.C. : American Chemical Society, c1996.
Colección:ACS symposium series, ; 637
Materias:

MARC

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245 0 0 |a Biotechnology for improved foods and flavors  |b : developed from a symposium sponsored by the ACS Division of Agricultural and Food Chemistry at the 1995 International Chemical Congress of Pacific Basin Societies  |c / Gary R. Takeoka, editor ... [et al.]. 
260 |a Washintong, D.C.  |b : American Chemical Society,  |c c1996. 
300 |a x, 332 p.  |b : il.  |c ; 24 cm. 
490 0 |a ACS symposium series,  |x 0097-6156  |v ; 637 
504 |a Incluye bibliografías e índices. 
650 4 |a Biotecnología de alimentos  |v Congresos. 
650 4 |a Biotecnología agrícola  |v Congresos. 
700 1 |a Takeoka, Gary R.  |e ed.  |9 383149 
710 2 |a American Chemical Society.  |b Division of Agricultural and Food Chemistry. 
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