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Grasas y aceites alimentarios

Detalles Bibliográficos
Autor Corporativo: Institute of Shortening and Edible Oils. Technical Committee
Otros Autores: Ziller, Steve
Formato: Libro
Lenguaje:Spanish
English
Materias:

MARC

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050 4 |a TP670  |b G72 
245 1 0 |a Grasas y aceites alimentarios  |c / Steve Ziller ... [y otros] ; edición a cargo del Technical Committee of the Institute of Shortening and Edible Oils, Inc. ; traducción, Juan Luis de la Fuente. 
264 |a Zaragoza, España :  |b Acribia,  |c 1996. 
300 |a ix, 71 páginas :  |b ilustraciones ;  |c 22 cm. 
336 |a texto  |2 rdacontent 
337 |a sin mediación  |2 rdamedia 
338 |a volumen  |2 rdacarrier 
500 |a Traducción de: Food fats and oils. 
504 |a Bibliografía: páginas 65-71. 
650 4 |a Industrias oleaginosas  |9 356876 
650 4 |a Aceites y grasas comestibles.  |9 2286 
650 4 |a Lípidos en la nutrición.  |9 355601 
700 1 2 |a Ziller, Steve. 
710 2 2 |a Institute of Shortening and Edible Oils.  |b Technical Committee. 
902 |a DBUV 
942 |c LIBRO  |2 lcc