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Food flavor and safety : molecular analysis and desing

Detalles Bibliográficos
Autores Corporativos: American Chemical Society. Division of agricultural and food Chemical, <American Chemical Society. Meeting
Otros Autores: Spanier, Arthur M., 1958- (, ed), Okai, Hideo, 1938- (, ed), Tamura, Masahiro, 1956- (, ed)
Formato: Procedimiento de la Conferencia Libro
Publicado: Washington, D. C. : American Chemical Society, c1993
Colección:ACS symposium series ; 528
Materias:

MARC

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245 0 |a Food flavor and safety  |b : molecular analysis and desing  |c / A. M. Spanier, H. Okai, M. Tamura, eds 
260 |a Washington, D. C.  |b : American Chemical Society,  |c c1993 
300 |a 352 p  |b : il  |c ; 24 cm. 
490 0 |a ACS symposium series  |v ; 528 
500 |a Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemisty at the 203rd National Meeting of the American Chemical Society, San Francisco, Calif., April 5-10, 1992 
500 |a Bibliografía: p. 334-337 
650 4 |a Biotecnología de alimentos  |x Congresos 
700 |a Spanier, Arthur M.,  |d 1958-   |e , ed 
700 |a Okai, Hideo,  |d 1938-   |e , ed 
700 |a Tamura, Masahiro,  |d 1956-   |e , ed 
710 |a American Chemical Society.  |b Division of agricultural and food Chemical 
711 |a <American Chemical Society. Meeting  |d (203rd 1992  |c : San Francisco, Calif.)> 
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