Cargando…
FAO/WHO/OIE guidelines for the surveillance, management, prevention and control of trichinellosis /
Autores Corporativos: | Organización Mundial de la Salud, Organización Mundial de Sanidad Animal, FAO |
---|---|
Otros Autores: | Dupouy-Camet, Jean, Murrell, K. Darwin |
Formato: | Libro |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Paris :
Food and Agriculture Organization of the United Nations : World Health Organization : World Organization for Animal Health,
c2007.
|
Materias: |
Ejemplares similares
-
WHO/FAO/OIE guidelines for the surveillance, prevention and control of taeniosis/cysticercosis /
Publicado: (2005) -
Trichinellosis : proceedings of the Ninth International Conference on Trichinellosis, August 19-22, 1996, Mexico City /
Publicado: (1996) -
WHO guidelines on tularaemia : epidemic and pandemic alert and response.
Publicado: (2007) - Control y vigilancia de la tripanosomiasis africana : Informe de un comité de expertos de la OMS
-
OIE/FAO International Scientific Conference on Avian Influenza
por: Marano, Nina
Publicado: (2006)