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Meat production from entire male animals; proceedings of a symposium held at the Meat Research Institute, April 1969;

Detalles Bibliográficos
Autor Corporativo: Meat Research Institute
Otros Autores: Rhodes, Douglas N. (ed.)
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: London, Churchill, 1969.
Materias:

MARC

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245 0 0 |a Meat production from entire male animals;  |b proceedings of a symposium held at the Meat Research Institute, April 1969;  |c editado por Douglas N. Rhodes. 
260 |a London,  |b Churchill,  |c 1969. 
300 |a ix, 332 p.  |b 32 illus.  |c 22 cm. 
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504 |a Incluye bibliografía. 
650 4 |a Animales de carne  |v Congresos. 
650 4 |a Toros  |v Congresos. 
650 4 |a Verracos  |v Congresos. 
650 4 |a Ganado lanar  |v Congresos. 
650 4 |a Carne  |v Congresos. 
650 4 |a Industria de la carne  |v Congresos. 
700 1 |a Rhodes, Douglas N.,  |e ed. 
710 2 |a Meat Research Institute. 
901 |a Z0  |b UV# 
942 |c LIBRO