Cargando…

Toxins in food /

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: D{eth}abrowski, Waldemar M., Sikorski, Zdzisaw E.
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Boca Raton, FL : CRC Press, c2005.
Colección:Chemical and functional properties of food components series
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm55149515
003 OCoLC
005 20150815142756.0
008 080905s2005 flua b 001 0 eng d
035 |a (Sirsi) i9780849319044 
040 |a DLC  |c DLC  |d UV# 
020 |a 0849319048 (pasta dura) 
020 |a 9780849319044 (pasta dura) 
050 0 4 |a RA1258  |b T696 
082 0 0 |a 615.9/54  |2 22 
245 0 0 |a Toxins in food /  |c edited by Waldemar M. Dðabrowski, Zdzisław E. Sikorski. 
260 |a Boca Raton, FL :  |b CRC Press,  |c c2005. 
300 |a xi, 355 p. :  |b il. ;  |c 25 cm. 
490 0 0 |a Chemical and functional properties of food components series 
504 |a Incluye bibliograf©Ưas e ©Ưndice. 
650 4 |a Toxicolog©Ưa de alimentos. 
650 4 |a Toxinas. 
700 1 |a D{eth}abrowski, Waldemar M. 
700 1 |a Sikorski, Zdzisaw E.  |9 396196 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DGBUV 
596 |a 13 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 217361  |d 217361