Cargando…

Live animal carcass evaluation and selection manual /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Boggs, Donald L.
Otros Autores: Merkel, Robert Anthony, 1926- (joint author.)
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Dubuque, Iowa : Kendall/Hunt Pub. Co., c1979.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm05584304
003 OCoLC
005 20210825161457.0
008 081202s1979 iaua f 000 0 eng d
999 |c 220086  |d 220086 
010 |a  79087459 
020 |a 0840320361 
020 |a 9780840320360 
040 |a DLC  |c DLC  |d OCL  |d UV# 
050 4 |a SF140.C37  |b B63 
082 0 0 |a 664/.92/028 
100 1 |a Boggs, Donald L. 
245 1 0 |a Live animal carcass evaluation and selection manual /  |c Donald L. Boggs, Robert A. Merkel. 
260 |a Dubuque, Iowa :  |b Kendall/Hunt Pub. Co.,  |c c1979. 
300 |a ix, 187 p. :  |b il. ;  |c 28 cm. 
336 |2 rdacontent 
337 |2 rdamedia 
338 |2 rdacarrier 
650 4 |a Ganadería  |x Canales. 
650 4 |a Ganadería  |x Clasificación (Mercadeo). 
650 4 |a Carne  |x Clasificación (Mercadeo). 
650 4 |a Carne  |x Precios. 
700 1 |a Merkel, Robert Anthony,  |d 1926-  |e joint author. 
901 |a Z0  |b UV# 
942 |c LIBRO