Cargando…

Handbook of nutraceuticals and functional foods

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Wildman, Robert E. C., 1964-
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Boca Raton : CRC/Taylor&Francis, c2007.
Edición:2nd ed.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm69680137
003 OCoLC
005 20160920125057.0
008 090204s2007 flua bf 001 0 eng d
010 |a  2006045563 
020 |a 0849364094 
020 |a 9780849364099 
040 |a DLC  |b spa  |c DLC  |d UV# 
050 4 |a QP144.F85  |b H36 2007 
082 0 4 |a 613.2  |2 22 
245 0 0 |a Handbook of nutraceuticals and functional foods  |c / edited by Robert E.C. Wildman. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC/Taylor&Francis,  |c c2007. 
300 |a 541 páginas :  |b ilustraciones ;  |c 27 cm. 
504 |a Incluye bibiografías e índice. 
650 4 |a Alimentos enriquecidos  |v Manuales. 
700 1 |a Wildman, Robert E. C.,  |d 1964- 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DGBUV 
942 |c LIBRO  |2 lcc  |6 _ 
999 |c 221190  |d 221190