Cargando…

Handbook of herbs and spices /

Detalles Bibliográficos
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Boca Raton, FL : Cambridge, Eng. : CRC Press ; Woodhead Publishing Limited, 2006.
Colección:Woodhead publishing in food science, technology and nutrition
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm76941858
003 OCoLC
005 20141204200745.0
008 090104s2006 fluad b 001 0 eng d
035 |a (Sirsi) i9780849391552 
040 |a YDXCP  |c YDXCP  |d UV# 
020 |a 9780849391552 
020 |a 0849391555 
050 4 |a TP420  |b H36 
082 4 |a 664.5 
245 0 0 |a Handbook of herbs and spices /  |c edited by K. V. Peter. 
260 |a Boca Raton, FL :  |b CRC Press ;  |a Cambridge, Eng. :  |b Woodhead Publishing Limited,  |c 2006. 
300 |a v. :  |b il., tablas ;  |c 25 cm. 
490 0 0 |a Woodhead publishing in food science, technology and nutrition 
504 |a Incluye bibliografías e índice. 
650 4 |a Hierbas medicinales y aromáticas  |v Manuales. 
650 4 |a Especies  |v Manuales 
650 4 |a Industrias alimenticias  |x Control de calidad  |v Manuales. 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DGBUV 
596 |a 19 
942 |c LIBRO 
999 |c 221194  |d 221194