MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm27769033
003 OCoLC
005 20141204200806.0
008 090325s1992 mnu b 000 0 eng d
010 |a  92081857 
035 |a (Sirsi) i9780890541401 
040 |a DLC  |c DLC  |d UV# 
020 |a 089054140X 
020 |a 9780890541401 
043 |a n-us--- 
050 4 |a SB608.F62  |b F66 
082 0 0 |a 632/.9  |2 20 
245 0 0 |a Food, crop pests, and the environment :  |b the need and potential for biologically intensive integrated pest management /  |c edited by Frank G. Zalom and William E. Fry. 
260 |a St. Paul, Minn., USA :  |b APS Press,  |c c1992. 
300 |a vi, 179 p. ;  |c 23 cm. 
504 |a Bibliografía: p. 178-179. 
650 4 |a Cultivos alimenticios  |x Enfermedades y plagas  |x Control integrado  |z Estados Unidos. 
650 4 |a Cultivos alimenticios  |x Enfermedades y plagas  |x Control  |x Aspectos ambientales  |z Estados Unidos. 
650 4 |a Cultivos alimenticios  |x Enfermedades y plagas  |x Control biológico  |z Estados Unidos. 
650 4 |a Algodón  |x Enfermedades y plagas  |x Control integrado  |z Estados Unidos. 
650 4 |a Algodón  |x Enfermedades y plagas  |x Control  |x Aspectos ambientales  |z Estados Unidos. 
650 4 |a Algodón  |x Enfermedades y plagas  |x Control Biológico  |z Estados Unidos. 
650 4 |a Ecología agrícola  |z Estados Unidos. 
700 1 |a Zalom, Frank G. 
700 1 |a Fry, William E. 
740 0 |a Biologically intensive integrated pest management. 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DGBUV 
596 |a 13 
942 |c LIBRO 
999 |c 222264  |d 222264