Cargando…

Commercial beef cattle production.

Detalles Bibliográficos
Autor principal: O'Mary, C. C.
Otros Autores: Dyer, Irwin Allen, 1921- (coautor.)
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Philadelphia, Lea & Febiger, 1972.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm00549396
003 OCoLC
005 20210825185752.0
008 090622s1972 paua b 001 0 eng d
999 |c 224520  |d 224520 
010 |a  75175465 
020 |a 0812103831 
020 |a 9780812103830 
040 |a DLC  |c DLC  |d UBA  |d OCLCQ  |d UV# 
050 1 4 |a SF207  |b O5 
082 0 |a 636.2/1/3 
100 1 |a O'Mary, C. C. 
245 1 0 |a Commercial beef cattle production.  |c Edited by C.C. O'Mary and Irwin A. Dyer. 
260 |a Philadelphia,  |b Lea & Febiger,  |c 1972. 
300 |a ix, 393 p.  |b il.  |c 27 cm. 
336 |2 rdacontent 
337 |2 rdamedia 
338 |2 rdacarrier 
504 |a Incluye referencias bibliográficas. 
650 4 |a Ganado vacuno.  |9 354925 
650 4 |a Bovinocultura De Corte. 
700 1 |a Dyer, Irwin Allen,  |d 1921-  |e coautor. 
901 |a Z0  |b UV# 
942 |c LIBRO