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Molecular structure and function of food carbohydrate/

Detalles Bibliográficos
Autor Corporativo: Symposium on the Molecular Structure and Function of Food Carbohydrate
Otros Autores: Birch, Gordon Gerard, 1934-, Green, Leslie Frank
Formato: Procedimiento de la Conferencia Libro
Lenguaje:English
Publicado: London : Applied Science Publishers , 1973.
Materias:

MARC

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245 0 0 |a Molecular structure and function of food carbohydrate/  |c ed. por G.G. Birch and L.F. Green. 
260 |a London :  |b Applied Science Publishers ,  |c 1973. 
300 |a 308 p.:  |b il. ;  |c 23cm. 
500 |a A la cabeza del título: "industry-university symposium...[held] University of Reading, on 10th and 11th April 1973." 
650 4 |a Hidratos de carbono.  |9 356615 
650 4 |a Composición de los alimentos  |x Congresos. 
700 1 |a Birch, Gordon Gerard,  |d 1934- 
700 1 |a Green, Leslie Frank 
711 2 |a Symposium on the Molecular Structure and Function of Food Carbohydrate  |d (1973 :  |c Reading University, Weybridge) 
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