Cargando…

Chemical and functional properties of food components /

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Sikorski, Zdzisaw E.
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Boca Raton, FL : CRC Press, c2007.
Edición:3rd ed.
Colección:Chemical and functional properties of food components series
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm69672080
003 OCoLC
005 20150815143529.0
008 100112s2007 flua b 001 0 eng d
035 |a (Sirsi) i9780849396755 
040 |a DLC  |c DLC  |d UV# 
020 |a 0849396751 (pasta dura) 
020 |a 9780849396755 (pasta dura) 
050 4 |a TX545  |b C53 2007 
082 0 0 |a 664/.07  |2 22 
245 0 0 |a Chemical and functional properties of food components /  |c edited by Zdzisław E. Sikorski. 
250 |a 3rd ed. 
260 |a Boca Raton, FL :  |b CRC Press,  |c c2007. 
300 |a 532 p. :  |b il. ;  |c 25 cm. 
490 0 |a Chemical and functional properties of food components series 
504 |a Incluye bibliograf©Ưas e ©Ưndice. 
650 4 |a Alimentos  |x An©Łlisis. 
650 4 |a Composici©đn de los alimentos 
700 1 |a Sikorski, Zdzisaw E.  |9 396196 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DGBUV 
596 |a 15 19 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 230855  |d 230855