Cargando…

Advanced dairy science and technology /

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Britz, T. J. (ed.), Robinson, R. K. (Richard Kenneth) (coed.)
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Oxford, UK : Ames, Iowa : Blackwell Pub. ; Blackwell Pub. Professional, 2008.
Materias:
Acceso en línea:Tabla de contenido
Información biográfica

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocn144547654
003 OCoLC
005 20150815143632.0
008 100415s2008 enka b 001 0 eng d
035 |a (Sirsi) i9781405136181 
040 |a DNAL/DLC  |c DLC  |d UV# 
020 |a 1405136189 (pasta dura) 
020 |a 9781405136181 (pasta dura) 
050 0 4 |a SF250.5  |b A38 2008 
082 0 0 |a 637  |2 22 
245 0 0 |a Advanced dairy science and technology /  |c edited by Trevor J. Britz, Richard K. Robinson. 
260 |a Oxford, UK :  |b Blackwell Pub. ;  |a Ames, Iowa :  |b Blackwell Pub. Professional,  |c 2008. 
300 |a xi, 300 p. :  |b il. ;  |c 26 cm. 
504 |a Incluye bibliografías e índice. 
505 0 |a Thermal processing of milk / Peter de Jong -- Applications of membrane separation / Athanasios Goulas and Alistair S. Grandison -- Hygiene by design / J. Ferdie Mostert and Elna M. Buys -- Automation in the dairy industry / Evaggelos Doxanakis and Asterios Kefalas -- Safety and quality of dairy products / Peter J. Jooste and Lucia E. C. M. Anelich -- Modern laboratory practices : analysis of dairy products / Thomas Bintsis, Apostolos S. Angelidis and Lefki Psoni -- Dealing with environmental issues / Trevor J. Britz, Corné Lamprecht and Gunnar O. Sigge. 
650 4 |a Procesamiento de productos lácteos.  |9 4594 
650 4 |a Industria lechera. 
700 1 |a Britz, T. J.  |e ed.  |9 381454 
700 1 |a Robinson, R. K.  |q (Richard Kenneth),  |e coed. 
856 4 1 |3 Tabla de contenido  |u http://www.loc.gov/catdir/toc/ecip0720/2007022840.html 
856 4 2 |3 Información biográfica  |u http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0802/2007022840-b.html 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DGBUV 
596 |a 19 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 232514  |d 232514