Cargando…

Dictionary of hotels, tourism and catering management

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Collin, Peter Hodgson
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Teddington : P. Collin Pub., 1994.
Materias:

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 SBUV043340
006 a 000 0
008 991108s1994 enk d 000 0 eng d
020 |a 0948549408 
035 |a (Sirsi) i9780948549403 
035 |a (Sirsi) SBUV043340 
040 |a UKM  |c UKM  |d UV# 
050 4 |a TX905  |b C64 
100 1 |a Collin, Peter Hodgson 
245 1 0 |a Dictionary of hotels, tourism and catering management  |c / P.H. Collin. 
260 |a Teddington  |b : P. Collin Pub.,  |c 1994. 
300 |a 275 p.  |c ; 20 cm. 
590 |a Reimpr. 1998: USBI-X. 
650 4 |a Administración hotelera  |v Diccionarios. 
650 4 |a Turismo  |x Administración  |v Diccionarios. 
902 |a DBUV 
596 |a 2 
942 |c CONSULTA 
999 |c 23421  |d 23421