Cargando…

Food toxicology /

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Helferich, William (Editor ), Winter, Carl K. (Editor ), Allred, Clinton D. (colaborador.)
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Boca Raton : CRC Press, c2001.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm43790741
003 OCoLC
005 20220819085942.0
008 110218s2001 fluad b 001 0 eng d
035 |a (Sirsi) i9780849327605 
040 |a DLC  |c DLC  |d UV# 
020 |a 0849327601 (pasta dura) 
020 |a 9780849327605 (pasta dura) 
050 4 |a RA1258  |b F66 2001 
082 0 0 |a 615.9/54  |2 21 
245 0 0 |a Food toxicology /  |c edited by William Helferich and Carl K. Winter ; colaboradores, Clinton D. Allred ... [et al.]. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c c2001. 
300 |a 225 p. :  |b ilustracion, tablas ;  |c 24 cm. 
504 |a Incluye bibliografías e índice. 
505 0 |a Food allergies and sensitivities -- Dietary estrogens and antiestrogens -- Nonnutrient antitoxicants in food -- Safety of genetically engineered foods -- Microbial toxins in foods: algal, fungal, and bacterial -- Natural toxins and chemopreventives in plants -- Pesticide residues in the food supply -- Food additives -- Analysis of chemical toxicants and contaminants in foods. 
650 7 |a Toxicología de alimentos  |9 356584 
700 1 |a Helferich, William,  |e editor. 
700 1 |a Winter, Carl K.,  |e editor. 
700 1 |a Allred, Clinton D.,  |e colaborador. 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DGBUV 
596 |a 15 
942 |c LIBRO 
999 |c 240958  |d 240958