Cargando…

Innovation in food engineering : new techniques and products /

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Passos, Maria Laura (edit.), Ribeiro, Claudio P. (edit.)
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Boca Raton, FL : CRC Press, c2010.
Colección:Contemporary food engineering (Unnumbered)
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocn213318305
003 OCoLC
005 20150815144510.0
008 110803s2010 flua b 001 0 eng d
010 |a  2009015258 
035 |a (Sirsi) i9781420086065 
040 |a DLC  |c DLC  |d UV# 
020 |a 9781420086065 
050 0 4 |a TP370  |b I56 2010 
082 0 0 |a 664  |2 22 
245 0 0 |a Innovation in food engineering :  |b new techniques and products /  |c edited by Maria Laura Passos, Claudio P. Ribeiro. 
260 |a Boca Raton, FL :  |b CRC Press,  |c c2010. 
300 |a xxxiv, 721 p. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
490 1 |a Contemporary food engineering 
504 |a Incluye bibliografías e índice. 
650 4 |a Industrias alimenticias. 
700 1 |a Passos, Maria Laura,  |e edit.  |9 386535 
700 1 |a Ribeiro, Claudio P.,  |e edit.  |9 386536 
830 0 |a Contemporary food engineering (Unnumbered) 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DGBUV 
596 |a 19 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 247503  |d 247503