Cargando…

Manual of surgical nutrition /

Detalles Bibliográficos
Autor Corporativo: American College of Surgeons. Committee on Pre and Postoperative Care
Otros Autores: Ballinger, Walter F.
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Philadelphia : Saunders, 1975.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a2200000Ii 4500
001 ocm02235627
003 OCoLC
005 20141204201704.0
008 111028s1975 paua 001 0 eng
010 |a  75019840 
035 |a (Sirsi) i9780721615257 
040 |a DLC  |c DLC  |d UV# 
020 |a 0721615252 
020 |a 9780721615257 
035 |a (OCoLC)2235627 
050 4 |a RD51  |b A43 M3 1975 
060 0 0 |a WO 178  |b A512ma 1975 
070 0 |a RD51  |b .A4 1975 
082 4 |a 617/.919 
110 2 |a American College of Surgeons.  |b Committee on Pre and Postoperative Care. 
245 1 0 |a Manual of surgical nutrition /  |c by the Committee on Pre and Postoperative Care, American College of Surgeons ; editorial subcommittee, Walter F. Ballinger, chairman ... [et al.] 
260 |a Philadelphia :  |b Saunders,  |c 1975. 
300 |a xviii, 527 p. :  |b ilustraciones ;  |c 25 cm. 
650 4 |a Cirugía  |x Aspectos nutricionales. 
700 1 |a Ballinger, Walter F. 
740 0 1 |a Surgical nutrition. 
901 |a Z0  |b UV# 
596 |a 2 
942 |c LIBRO 
999 |c 251050  |d 251050