Cargando…

Specifications and standards for foods, food additives, etc. under the Food Sanitation Law : (abstracts).

Detalles Bibliográficos
Autor Corporativo: Nihon B{macr}oeki Shink{macr}okai
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Tokyo, Japan : JETRO, 1995.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm82805439
003 OCoLC
005 20141204201820.0
008 120420s1995 ja a 000 0 eng d
035 |a (Sirsi) a486914 
040 |a NNC-L  |c ZCL  |d SINLB 
035 |a (OCoLC)82805439 
043 |a a-ja--- 
050 4 |a TP455  |b S63 1995 
082 4 |a 344.5204232  |2 21 
245 0 0 |a Specifications and standards for foods, food additives, etc. under the Food Sanitation Law :  |b (abstracts). 
260 |a Tokyo, Japan :  |b JETRO,  |c 1995. 
300 |a vii, 120 p. ;  |c 30 cm. 
500 |a Título tomado de la cubierta. 
500 |a "January, 1995." 
650 4 |a Aditivos alimentarios  |x Derecho y legislación  |z Japón. 
710 1 |a Nihon B{macr}oeki Shink{macr}okai. 
901 |a Z0  |b UV# 
596 |a 2 
942 |c LIBRO 
999 |c 255402  |d 255402